Пълнолунието на 23 ноември ще настъпи в 07:40 часа в знака на Близнаци!

Пълнолунието е един много важен и специален момент от лунния цикъл. Луната е осветена, цялостно от лъчите на Слънцето. Това е период, който се характеризира със започването на фазата на намаляване на Луната.

Пълнолунието е силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение за периода на лунния месец. Влияние ни по-много различни начини и си оказва своето въздействие върху нас по индивидуален начин.

В точния момент на Пълнолунието често се показват най-актуалните теми от нашия живот, които изискват някакво решение и развитие. Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Момент на кулминация на важни събития, когато ни се дава шансът да направим най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието ще активира огромна енергия, която трябва да намери начин да излезе. Реализирайте се, като работите конструктивно, но избягвайте риска. Под въздействието на пълнолунието може да станем прекалено настоятелни и така да навредим както на себе си, така и на околните.

През тази пълна Луна пред нас ще стои задача да се научим да различаваме проблемите, които наистина трябва да бъдат разгледани сериозно и дълбоко, да не се разсейваме с незначителни детайли и по този начин да изпуснем най-важното.

Най-силно чувствителни към лунната енергия ще се окажат хората от знаците – Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Останалите зодии също трябва да бъдат със заострено внимание, но може би няма да усетят толкова много това влияние върху себе си.

Това Пълнолуние в Близнаци е особено с факта, че Слънцето е в съвпад с планетата Юпитер. Това ни говори, че темите ще засегнат силно социалните аспекти, реализацията ни, но и духовните моменти!

Често Пълнолунието носи безпокойство, което идва отвътре, от подсъзнанието, надигат се неясни тревожни чувства, мисли и страхове. Пълната Луна изостря непрестанния конфликт между разума и чувствата. Ще имаме една прибързаност, но ще се стараем всичко да бъде хармонично. Ако имаме съмнения за нещо, не трябва да се страхуваме да проверяваме всичко дори и по няколко пъти, да се освободим от всички свои вътрешни и външни ограничения.

Особено трябва да сме прецизни,  ако извършваме дейности, свързани със сферите на обмена на информация, комуникация и транспорт, кратките пътувания, покупко-продажбите, подписването на договори и сключването на сделки.

Препоръчително е да не закупуваме или продаваме важни за нас неща, да не подписваме важни договори, особено такива, с които не сме се запознали добре и не сме ги обмислили предварително.

Жаждата ни за нови знания или информация през този период ще е огромна, ще търсим да запълним някоя друга празнина, неуморни и с нестихващо любопитство, ще искаме да опознаваме всичко в света.

Трябва да се пазим от клюки и сплетни и да не говорим несмислени и празни приказки.

Пълнолунието помага да се довършат неща, които чакат отдавна, а това пък от своя страна дава възможност за започване на нови проекти. Звездите подсказват, че тези задачи могат да приключат много бързо, внезапно. Наблюдавайте внимателно всичко случващо се около Вас, следете за всеки един знак, именно тогава може да получим уникална перспектива за нещо ново, нови възможности.

Отлично време за довършване на всичко започнато. Подходящо време за отказване от вредни навици. Освободете се от излишното и ненужното и дайте пространство на новото, на перспективното, идва и Нова Година – време е за нови начинания, време за нов живот. Ние трябва да сме готови да се разделим с всичко, което се е изчерпало, в противен случай ще страдаме от последствията, ако задържаме старото и ненужното, колкото и да ни се иска да бъде с нас.

Нощта на Пълнолунието е известна със своята красота, изцеляваща сила и фантастична енергия. Енергията на Пълнолунието е много силна магическа енергия. В различните култури и религии съществуват множество ритуали за дните на пълната Луна.

Пълнолунието – това е време, което може да използвате за лечение и разкрасяване, гадания, за привличане на любовта, късмета и за усилване на всички ваши желания. Магическите ритуали могат да се изпълняват в нощта на Пълнолунието и на лунни затъмнения.

Ето тук може да прочете за ритуалите, които може да извършите по време на Пълнолунието: Магията на Пълнолунието.

С много Любов от мен:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 23 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 24 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.