Пълнолунието в Риби ще настъпи на 26 август 14:57 часа.

Пълнолунието е един много важен и специален момент от лунния цикъл. Луната е осветена цялостно от лъчите на Слънцето. Това е период, който се характеризира със започването на фазата на намаляване на Луната.

Пълнолунието е силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение за периода на лунния месец. Влияние ни по различни начини и си оказва своето въздействие върху всеки от нас индивидуално.

В точния момент на Пълнолунието често се показват най-актуалните теми от нашия живот, които изискват някакво решение и развитие. Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Това е момент на кулминация на важни събития, когато ни се дава шансът да направим най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието е много важен и силен период. Това е времето, когато преминаваме от периода на събиране на сили, към този на тяхното активно използване.

През този период натрупаната и неизразходена енергия може да окаже негативно влияние върху човека и той може много лесно да губи самоконтрол. Рязко се влошава самочувствието, увеличават се нервните разстройства, нарастват пътните инциденти, престъпността също може да се увеличи значително.

Препоръчително е да се въздържаме от полов контакт в деня на Пълнолунието, и един ден преди и един ден след него.

Добре е да не предприемаме хирургични намеси – статистиката показва, че през този период възникват много повече усложнения и инфекции, а процесът на лечение и възстановяване продължава по-дълго от обикновеното.

Пълнолуние в Риби оказва най-тежко влияние върху хората, които не гледат реално на нещата. Това Пълнолуние ги отнася твърде далече от ежедневните проблеми. Ако имате такива хора около себе си, трябва да проявите максимално търпение и разбиране през този ден. Много е важно да не ги упрекваме и съдим, защото през този ден думите са много остри.

В деня на Пълнолунието в Риби чувството за реалност се притъпява у много хора, започваме да идеализираме действителността, очакваме от хората чудеса и пълно разбиране. През този ден хората реагират много остро на почти всичко, дори и безобидни на пръв поглед забележки, могат да предизвикат много остри реакции.

Желателно е да се настроим на по-спокойна вълна, да бъдем максимално уравновесени, да не бързаме, да не се суетим за нищо, да отложим всичко, което може да ни създаде нервно напрежение. Добре е да се отдадем на медитация. Това Пълнолуние е подходящо за упражнения за изчистване от натрупани негативни емоции.

Един от най-добрите методи за отстраняване на психични и енергетични зависимости е да правим упражнения с дишане и медитации.

Дихателната гимнастика ни помага да се отпуснем и забавим мислите си. Това води до изчистване от обиди и негативни емоции.

При Пълнолунието в Риби е време да простим на хората, да оставим безпокойството и обидите и да се отдалечим от суетата на ежедневието. Интуицията и въображението ни се изострят и това може да ни помогне да погледнем на света с други очи и под друг ъгъл.

Най-силно влияние ще окаже на зодия Риби и Дева, както и на зодиите Близнаци и Стрелец!

Най–силно иположително влияние ще окаже върху хората, които се занимават с изкуство, на творческите личности и хората, свързани с музиката, танците, рисуването и красивото.

Пожелавам ви това Пълнолуние да успее да изчисти всички ваши притеснения и съмнения, свързани с лъжливи ситуации и хора около вас. Да успеете да прогледнете и да видите истинската страна на ситуациите, да са освободите от заблудата.

Нека истината да възтържествува!

Желая Ви това Пълнолуние да отвори всичките ви сетива и да се почувствате щастливи и обичани! Да знаем кога да се жертваме и даваме всичко от себе си и кога трябва да спрем!

Да бъдем добри, всеотдайни и добронамерени в точният момент и с точните хора, които заслужават!

Бъдете добри! Дарявайте добро!

С много Любов от мен!

Ивелина Рускова, астролог

astroiva@abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 26 АВГУСТ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 27 АВГУСТ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.