Пълнолунието в Риби ще настъпи на 6 септември в 10:04 часа.

Пълнолунието е един много важен и специален момент от лунния цикъл. Луната е осветена цялостно от лъчите на Слънцето. Това е период, който се характеризира със започването на фазата на намаляване на луната.

Всички много добре знаем, че Пълнолунието е силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение за периода на лунния месец. Влияние ни по-много различни начини и си оказва своето въздействие върху нас строго индивидуално.

В точния момент на Пълнолунието често се показват най-актуалните теми от нашия живот, които изискват някакво решение и развитие. Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Това е момент на кулминация на важни събития, когато ни се дава шансът да направим най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието е много важен и силен период. Това е времето, когато преминаваме от периода на събиране на сили, към този на тяхното активно използване.

През този период натрупалата се и неизразходена енергия може да окаже силно негативно влияние върху човека и той може много лесно да загуби самоконтрол. Също така рязко се влошава самочувствието, увеличават се нервните разстройства, нарастват пътните инциденти, престъпността също може да се увеличи значително.

Добре е да не предприемаме хирургични намеси – статистиката показва, че през този период възникват много повече усложнения и инфекции, а процесът на лечение и възстановяване продължава по-дълго от обикновеното.

Пълнолуние в Риби оказва най-тежко влияние върху хората, които не гледат реално на нещата. Това Пълнолуние ги отнася твърде далече от ежедневните проблеми. Ако имате такива хора около себе трябва да проявите максимално търпение и разбиране през този ден. Много е важно да не ги упрекваме и съдим, защото през този ден думите са много остри.

В деня на Пълнолунието в Риби чувството за реалност се притъпява у много хора, започваме да идеализираме действителността, очакваме от хората чудеса и пълно разбиране. Всичко това по принцип не се случва. През този ден хората реагират много остро на почти всичко, дори и безобидни на пръв поглед забележки могат да предизвикат много остри реакции.

Желателно е да се настроим на по-спокойна вълна, да бъдем максимално уравновесени, да не бързаме, да не се суетим за нищо, да отложим всичко, което може да ни създаде нервно напрежение и би ни опънало нервната система до последно. Това Пълнолуние е подходящо за упражнения за изчистване от натрупали се негативни емоции.

Един от най-добрите методи за отстраняване на психични и енергетични зависимости е да правим упражнения с дишане и медитации. Дихателната гимнастика ни помага да се отпуснем и забавим мислите си. Това води до изчистване от задръстели ни остарели обиди и негативни емоции.

Пълнолунието в Риби е време да простим на хората, да оставим безпокойството и обидите, да се отдалечим от суетата на ежедневието. Интуицията и въображението ни се изострят и това може да ни помогне да погледнем на света с други очи и под друг ъгъл.

Най-силно влияние ще окаже на зодия Риби и Дева, както и на зодиите Близнаци и Стрелец!

Пожелавам ви това Пълнолуние да успее да изчисти всички ваши притеснения и съмнения свързани с лъжливи ситуации и хора около вас. Да успеете да прогледнете и да видите истинската страна на ситуациите около вас, да не живеете в заблуда и лъжа.

Нека истината да възтържествува!

Ивелина Рускова, астролог

astroiva@abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияAСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 7 СЕПТЕМВРИ 2017 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 8 СЕПТЕМВРИ 2017 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.