ПЪЛНОЛУНИЕ НА 24 ОКТОМВРИ – ПРЕОЦЕНКА НА ВАЖНИ СЪБИТИЯ!

0
788

Пълнолунието ще настъпи на 24.10.2018г. в 19:46ч. в знака Телец.

Пълнолунието е силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение за периода на лунния месец. Влияе ни по много различни начини и си оказва своето въздействие върху нас много индивидуално.

В точния момент на Пълнолунието често се показват най-актуалните теми от нашия живот, които изискват някакво решение и развитие. Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Това е момент на кулминация на важни събития, когато ни се дава шансът да направим най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието ще активира огромна енергия, която трябва да намери начин да излезе. Реализирайте се, като работите конструктивно, но не прекалявайте с риска. Под въздействието на Пълнолунието може да станем прекалено настоятелни и така да навредим както на себе си, така и на околните.

Това е така, защото те ни се отразяват на емоционалното и психическо състояние – нестабилно и много лабилно.

Добре би било, ако успеем да контролираме своето поведение и своите емоции, да сдържаме някои свои прояви, които ще напират упорито в нас. Хубаво е да се постараем да държим здраво в ръце и да не прибързваме, колкото и да ни се иска отвътре.

Тъй като тези събития ще бъдат в знака на Телеца, можем да се възползваме и да планираме някои наши важни действия, да положим основите, които ще са ни необходими за по-нататъшните ни действия.

Това Пълнолуние ще ни даде много възможности за развитие и за успех.

Забелязвано е няколко дни преди Пълнолуние, че това явление силно и драстично ни влияе върху самочувствието и ни кара да изпитваме огромно психологическо напрежение, което естествено може да ни се отрази и върху физическото ни тяло.

Луната най-вече оказва влияние върху емоциите и чувства ни, поради тази причина може да сме по-раздразнителни, по-агресивни, по-избухливи, да нямаме грам търпение във всичко.

Много често през този период показваме истинската си същност пред другите. А в личните си взаимоотношения може да получим големи трансформации, като отстраним препятствията, които стоят на пътя ни. Това може да са стари неизказани неща, които сме задържали дълго време себе си и сега е пиковият момент да излеем всичко.

Пълнолунието засяга оста на знаците Телец и Скорпион – това е ос, засягаща материалните ни взаимоотношения, всичко свързано с финансите, с чуждите средства, с нашите лични заработени такива и не на последно място, всички удоволствия – телесни и сексуални. Много актуални на моменти, даже и болезнени, могат да бъдат въпросите относно нашите ценности, съпоставени с ценностите на другите – материални такива или не.

Много наши вътрешни конфликти и чувства ще намерят начин да излязат и да се покажат и тогава може все пак да усетим дисбаланса, да не знаем точно какво става с нас, да сме объркани от това ново състояние, в което се намираме. Това, което ще излезе от нас, трябва много добре да обмислим и да работим върху него съзнателно, колко и трудно и тежко да е за нас. Няма да сме съгласни с всичко това и ще има борба, много емоционално състояние, необикновени предчувствия.

Това е периодът, който носи символ, свързан с материалната стабилност. Време е за планиране и обмисляне по-обстойно на тези въпроси.

В продължение на две седмици след Пълнолунието може да Ви безпокоят финансови дела, свързани с дългове, кредити, банки, покупки и продажби. Оста на Пълнолунието е свързана с хармоничния аспект на планетата Нептун, което подчертава ролята на интуицията в разрешаването на финансови казуси. Материалният свят, в който живеем, ще ни подскаже как правилно да се изразим, за да получим силата, която ни е нужна. Следвайте мечтите си, те показват съкровените желания на сърцето!

Темите на Пълнолунието в Телец не се ограничават само до парите. Те могат да бъдат – любов и отношения с другите хора около нас. Но и в тези случаи отново всичко ще се гледа през призмата на финансите и материалното.

Моментът е много благоприятен за всякакъв род физически упражнения, повече движение и по-малко мързелуване.

Много е добре, ако медитирате, защото това ще успокои нервната ви система и душевното ви равновесие.

Желая Ви това Пълнолуние да донесе в живота събития и промени, от които имаме нужда, които ще ни накарат да вървим напред в своето еволюционно развитие!

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 23 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 24 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.