РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА – ВЪЗВРЪЩАНЕ НА ЛЮБОВТА!

0
4347

Венера започва своя ход символично „назад“ в знака Скорпион от 5 октомври до 16 ноември.

Най-силно влияние ще окаже на зодиакалните знаци Телец, Скорпион и Везни.

Всеки, който има планети разположени в този зодиакален знак в своя личен хороскоп, ще има сериозен период на анализ и преосмисляне на близкото минало в областта на любовта, връзките и творческите инициативи. Може да се върне стара любов или да започнем с нови очи да гледаме на настоящата си връзка.

Ретроградният ход на Венера ще се отрази на всички зодиакални знаци, няма как да се избегне това. В зависимост от това в кои сектори от вашия хороскоп се движи тя, ще може да се каже какви ще бъдат уроците за вас и каква опитност ще трябва да усвоите.

Много страшни неща може да се изпишат за периода на ретроградна Венера. Не се стресирайте от такива крайни изказвания, като „нещастна любов“, „тежки последствия“…

Разбира се, че не омаловажавам този период и наистина ще ви помоля да спазвате препоръките, за да избегнете евентуални проблеми и тревоги. Но все пак да знаете, че няма нищо ЧАК ТОЛКОВА ФАТАЛНО И НЕПОПРАВИМО! Необходимо е да подходите спокойно и с разбиране. Каквото можете да избегнете – избегнете го! Не е най-доброто време за експерименти. Този принцип работи еднакво и за вярващите и за невярващите в астрологията, просто защото е универсален.

Ако четете достатъчно навреме този материал за ретроградна Венера и можете  да реагирате, ето какво трябва да знаете и да не правите в периода от 5 октомври до 16 ноември 2018 г.:

КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ?

 • НЕ предлагайте БРАК, НЕ насрочвайте СВАТБЕНИ церемонии, НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ЛЮБОВНИ ИЛИ ПРИЯТЕЛСКИ ВРЪЗКИ!
 • НЕ КУПУВАЙТЕ СКЪПИ ДРЕХИ, КОЗМЕТИКА И БИЖУТА! Както и скъпи предмети на изкуството! В това число и скъпи автомобили, защото все някакви външни, естетически дефекти и проблеми ще се появяват, които ще загрозяват колата. След като отмине периодът на ретроградност ще се установи, че закупеното има някакъв скрит дефект, бързо ще се похаби или вече няма да ви харесва. Има вероятност околните да не ви харесват в тези дрехи и с тези бижута.
 • Не правете козметични операции (пластична хирургия), дори уж безобидното увеличаване на устни или бюст може да се окаже неудачно, а вие да изглеждате зле… За подобни процедури винаги е добре да се консултирате с личния си астролог!
 • Не активирайте нов финансов проект, не забравяйте, че Венера се свързва и с парите и финансовите операции!
 • Не правете парични депозити – няма да са изгодни!
 • Не правете търг за продажба на предмети на изкуството!
 • Не насрочвайте откриване на изложби, не дебютирайте като водещи или като актьори и изпълнители!
 • Не провеждайте презентации на козметични продукти или техника за козметични и пластични операции!
 • Не правете презентации на модния, артистичен (театрален и музикален) и козметичен бизнес, както и не сключвайте договори на подобна тематика!
 • Не откривайте галерия, моден или козметичен салон, импресарска агенция!
 • Не правете ревюта, творчески вечери, концерти и сценични изяви, особено ако ще е дебют – стартът няма да ви удовлетвори. Ако все пак се налага – работете предварително върху вътрешната си увереност, блестящо се подгответе!
 • Не публикувайте обяви и не правете профили в сайтове за запознанства!
 • Не започвайте никакви преговори, не се опитвайте да разрешите стари конфликти – няма да получите добър резултат.
 • Не подавайте съдебен иск, това касае всякакъв вид дела, защото планетата Венера отговаря и за съдебната система!

ЛЮБОВ И БРАК ПО ВРЕМЕ НА РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА

Нищо в пространството не е случайност, лош късмет, неудачен избор и т.н. Това е опитност, от която духът ви се нуждае. Като се направи по-задълбочен анализ по личния хороскоп на човека, се вижда, че там са заложени аналогични кармични аспекти. Човек трудно може да избегне заложеното по кармични причини, а и не трябва. Защото това е опит, който в този живот той трябва да изживее. В противен случай си го взимате за „домашна работа“ – не се отървавате от него, а само го отлагате.

Ако ви се случи точно в този период да започнете нова любовна връзка или вече сватбата е насрочена и няма начин да я отлагате – това означава, че тук вече се е включил законът за кармата. Видимо това ТРЯБВА да се случи точно в такъв момент. Казано още по-ясно: за да ви се случи – има своята причина.

Опитайте се да проверите тези странни на пръв поглед твърдения в реалния си живот. Едва тогава ще се уверите в силата на този феномен.

~~~

С много Любов:

 

 

Ивелина Рускова, астролог

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 6 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 7 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.