СИЛНИ СТРАСТИ В ЛЮБОВТА ЩЕ НИ ЗАЛЕЯТ, БУРНИ ЧУВСТВА НИ ВЕЩАЕ ВЕНЕРА В СКОРПИОН!

0
4791

Венера преминава транзитно през най-силния и трансформиращ знак – Скорпион, от 9 септември 2018 до 7 януари 2019 година, с малки прекъсвания, защото ще бъде ретроградна от 5 октомври.

Венера – това е планетата на любовта и удоволствието. Тя управлява способността Ви да изразявате чувството на любов и да се наслаждавате на красотата. В допълнение, Венера Ви дава чар и привлекателност, показва характера на сексуалността Ви.

Определяйки положението на Венера, можете да си отговорите на следните въпроси: Какви любовници привличате? Склонни ли сте към флирт? Имате ли щастие в любовните авантюри или те завършват с разочарование за Вас? Какви творчески таланти имате?

От древни времена Венера се е считала за богиня, с влияние върху любовта и емоциите. Тя е учила смъртните хора на изкуството да съблазняват. Тази богиня се е славила със своята красота, там където стъпвала, цъфвали цветя. Тя е известна със своите изблици на гняв, а понякога може да бъде коварна и злобна.

В астрологията Венера покровителства любовта, изкуствата, украшенията, талантите, сърдечността, хармонията и приятелството. Тази планета управлява възвишените емоции, най-ценният ѝ подарък – това е щастието. Венера прави живота прекрасен.

Положението на Венера показва как се отнасяте към противоположния пол, колко популярни може да бъдете, лесно ли създавате приятелства, какви художествени заложби имате. Тя управлява Вашата способност да обичате и да споделяте, предпочитанията Ви при избор на подарък, козметика, предпочитание на цвят и произведения на изкуството. Като планета на удоволствието, тя показва любимите Ви развлечения, също така можем да разберем как харчите парите си. Венера дава също така умението да възприемаме красотата, да се обличаме елегантно и винаги да изглеждаме по най-добрия начин.

Друг аспект на Венера е, че тя кара човека да придава по-голямо значение на удоволствията и разкоша, отколкото на самодисциплината и отговорността.

Този период ще е период за любовта, в който тя ще ни грабне изцяло, бурно и силно. Нашите емоции ще са дълбоки и страстни. Нашият сексуален живот ще бъде пълен със страст, която ние няма са искаме да скрием, а напротив.

Сексът във връзките ни през този транзит на Венера в Скорпион ще е особено важен за нас. Въпреки всичко ще възприемаме любовта и в духовен план. Ще желаем и ще изпитваме остра нужда да имаме пълен контрол над човека до нас, над човека, когото обичаме, но не само върху тялото му, но и над душата му. Това може да предизвиква и бурни сцени, не на всеки ще му е по вкуса да бъде обсебен от половинката си. Ние ще бъдем много обидчиви и може да имаме много остри бодли. А ако някой не откликва на любовта ни, то ние ще сме способни да му отмъстим на мига. Ще имаме бурно въображение, ще имаме способност да създаваме оригинални художествени произведения.

Венера ще помогне на човека до нас да бъде изобретателен във връзката ни, издръжлив, добросъвестен, търпелив и изпълнителен и най-вече предан към партньора. Венера сега ще ни накара и насърчава да помагаме, ще усетим своето богато въображение и силно изразена изява в обществената дейност.

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 10 СЕПТЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 11 СЕПТЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.