СЪДБОНОСНО НОВОЛУНИЕ В ДЕВА НА 09.09!

0
9455

Новолунието ще е в Дева на 9 септември в 21:01 часа!

Важен и преломен момент за много от нас!

Това ще засегне някои зодиакални знаци – Дева, Риби, Близнаци и Стрелец.

Младата Луна – това е времето на отговорността, съзнанието и сериозността.

Зодиакален знак Дева – това е внимателност, критика, аналитичност, трудолюбие, добросъвестност, сдържаност и служене.

Това Новолуние ще е много важно особено за земните знаци – Телец, Дева и Козирог!

То ще ни даде много нови неща в живота ни, ще постави началото на нови идеи и проекти!Сега може да поставим фундамента на нашия успех!

Истината, консерватизмът и критичността също ще бъдат водещи фактори. Новолунието в Дева може да усили такива качества, като педантизъм и следене за грешките на другите. Времето не е подходящо за завързване на нови запознанства или за изясняване на отношенията с партньора. Връзките, които се създават при Новолуние, са по-скоро професионални и делови, отколкото романтични и интимни.

През следващия лунен месец в отношенията ни може да се появят повече придирчивост и предпазливост. И отново отделяне на време за детайлите. И най-малката забележка във външния вид е способна да провали всичко. Романтичните отношения могат да бъдат хармонични при условие, че се отнасяме към тях сериозно и с разбирането какви отговорности поемаме един към друг.

Времето е прекрасно да въведем в ред нашата рутинна работа, като документация или просто въвеждане на ред в съществуващите дела. Новолунието в Дева ни дава възможност да бъдем много трезви в разбирането и на най-малките детайли от работната документация. Прекаленото взиране в подробностите е възможно да ни отнеме много време, затова и периодът не е подходящ за реализиране на нови идеи и презентация на големи проекти.

Новолунието е наистина един необикновен ден! Един магически ден!

Това е една уникална техника за сбъдване на желания. Нашите мисли са енергия – енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Ние предявяваме и показваме, от какво имаме нужда и го пускаме в пространството. А то впоследствие ни го дава, чува нашите желания и молби. Затова се казва още – искай, за да ти се даде!

 

Новолунието е един много специален момент, през който ако насочим мислите си в правилната посока и повярваме силно, от цялото си сърце и душа, нашите желания ще се станат реалност. Това е един вълшебен миг, в който стават чудеса!

Вземете този момент и се обърнете към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата мечта с вашето желание. Затворете очи и си представете, че това което искате, вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това силно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че няма да се случи.

Изключително важно условие е вашето желание да бъде свързано и да засяга само и единствено вас самите, а да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, много се заблуждавате. Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, защото нищо няма да постигнете.

Желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е възможно или им трябва повече време в следващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата вяра, от нашето желание, колко силно го искаме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в рамките на първите 8 часа и да се напишат на лист хартия и да си ги визуализираме.

Как може да стане това: напишете желанието си до 8 чàса от точния момент на Новолунието, напишете желанието на ръка, препоръчително е да се пише с червен химикал и да го държите близо до себе си.

Какви теми можем да засегнем на това НОВОЛУНИЕ в ДЕВА?

  • Здраве и диета
  • Работа
  • Всичко, свързано с почистване и подреждане
  • Голяма точност в детайлите, документи
  • Анализ, критика

Как да формулираме своите желания:

„Благодаря, че имам прекрасно здраве и всички от моето семейство са здрави.“

„Благодаря, че мога да спазвам всякакви здравословни и хигиенни навици, които ми помагат да бъда здрав.“

„Благодаря, че имам възможност да имам такава успешна работа и изпитвам удоволствие от нея.“

„Благодаря, че мога да поставя всичко в някакъв ред и да анализирам правилно всяка една ситуация.“

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 9 СЕПТЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 10 СЕПТЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.