AСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 1 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

2
160

24 лунен ден

Ден за пробуждане и преобразуване, пробуждат се природните сили, благоприятстващи съзиданието.

Може да ви посети откровение или огромна сила. В този ден е хубаво да се постави фундамента на нови и големи дела, да се започва осъществяването на глобални, дългосрочни проекти.

Заложените в този ден основи, водят до активно използване на резервите. Огромните енергитични сили изискват непременна реализация. Трябват големи физически натоварвания или специални физически упражнения.

Апатията, чувството за безизходност проявени в този ден се приемат за неуважение към природните сили или признак, че не можете да се разпоредите с тях. Може да се заемете с активна творческа работа, лечение, изготвяне на лекарства, препоръчват се силови упражнения, йога.

Благоприятен е денят за пробуждане и трансформация на сексуалната енергия, един от най-добрите за зачеване. Този ден да се използва за укрепване на собственото здраве, повишаване на духовното ниво.

Прекрасен ден. Ден, който може да ви донесе много облаги, положителни емоции и голяма продуктивност във вашите действия. Затова, днес, всичко, което не сте успели да направите, можете да го осъществите именно днес, със знак плюс.

Големи възможности, перспективи, сили и дух, ще имате през деня. Уникални пътища ще ви се отворят, по които ще вървите смело ннапред. Самите вие ще усещате огромни сили, и желание да направите нещо по различно с вашия живот. Ще искате да се развивате все повече и повече. Ще искате да ви забелязват и оценяват. Затова ви съветвам, ако пред вас се появи някакво ново и различно предложение, не го изпускайте. Вземете го и вървете смело напред, то е вашето! Ще се справите с него, като накрая, то ще ви донесе голям успех.

Да не се правят операции на сърцето, гръбначния стълб. Да не се носят тежести на гръб, да се избягва пренапрежение на мозъка. Да се пестят физически сили.

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 31 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 2 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

2 КОМЕНТАРИ

 1. Трябват големи физически натоварвания или специални физически упражнения.
  Да не се правят операции на сърцето, гръбначния стълб. Да не се носят тежести на гръб, да се избягва пренапрежение на мозъка. Да се пестят физически сили.

  Последно? Да се натоварва ли физически човек или не? Доста често се получават противоречия в текста на вашия хороскоп или личи че е имало копи-пейст. Много несериозно!

  • Здравейте Радослав, да, определено за този ден има противоречия и те идват от самия лунен ден и от Луната, в кой знак е!
   Затова и тук се вижда двoякото значение на текста, даденият лунен ден си е такъв и си има своите особености, и дадения ден зависи и от знака на луната. Затова съм написала най-отгоре лунен ден, а отдолу здраве! За едни повече ще им влияе лунния ден, а за други знака на луната. Всеки е различен, и индивидуален. Това все пак са общи прогнози, а не индивидуални!
   Желая Ви много здраве!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.